Van Nazareth naar Jeruzalem

Fly & Drive

Aan het stuur van je huurwagen reis je geheel zelfstandig, volgens je eigen tempo langsheen de geplande route. Uiteraard is alles netjes voor je uitgestippeld, zijn je hotels geboekt met toch voldoende vrijheid om zo lang oponthoud te houden als jij zelf bepaalt.

Dit programma is een voorbeeld van een 7-daagse trip. Exodis kan een programma op maat uitwerken rekening houdend met je wensen en kan ook een chauffeur en / of prive gids inschakelen.

7 dagen / 6 nachten

Huurauto

Prijs p.p. vanaf € 690

 

Het complete programma zien

Dag 1: Brussel / Tel Aviv / Tiberias

Aankomst in Tel Aviv, ophalen van de huurauto en rit naar Tiberias. Accommodatie aan het meer.

Dag 2: Nazareth

Na het ontbijt, vertrek naar Nazareth, een bezoek aan de Basiliek van de Aankondiging, het huis van Maria en de voormalige synagoge. Route naar Cana. Terug in het hotel

Dag 3: De Zee van Galilea

Na het ontbijt, vertrek naar het mysterieuze Tabgha en verder naar Kafarnaüm. Boottocht op het Meer van Galilea en bezoek aan de berg der Zaligsprekingen. Terug in het hotel.

Dag 4: Jeruzalem

Na het ontbijt, vertrek naar de berg Tabor, rit naar de Dode Zee, de woestijn van Judea tot in Jeruzalem.

Dag 5: Jeruzalem

Ontbijt en verkenning van de stad: de Tempelberg, de Westelijke Muur, de Olijfberg, Yad Vashem

Dag 6: Jeruzalem

Verderzetting van een bezoek van de stad: Mount Zion, St. Peter Gallicane kerk, de basiliek van Sint Anne, het zwembad van Bethesda, de Cardo, de Via Dolorosa, het Heilig Graf. Vrije tijd in de souks van Jeruzalem of bezoek aan het benedictijnenklooster Abu Gosh.

Dag 7: Jeruzalem / Tel Aviv / Brussel

Op weg naar de luchthaven, inlevering van het voertuig.

 

Inbegrepen: de huurauto (Cat.C), standaard tweepersoonskamer verblijf 3 nachten in Nof Ginosar en 3 nachten in het hotel Eyal, ontbijt, belastingen en BTW.

Niet inbegrepen: vluchten, brandstof, maaltijden en dranken, persoonlijke uitgaven, verzekering en annuleringsverzekering